Marie Christine Sanner blir leder for Inspirasjonsdagen

Nytt styremdlem og leder av Inspirasjonsdagen i Ingeborg-nettverket:

Inspirasjonsdagen er ett av de viktigste initiativene til Ingeborg-nettverket. – En av de viktigste vervene i styret kan nok kanskje sies å være «leder» for akkurat denne dagen, og det er med stor glede at vi nå kan meddele at Marie Christine Sanner tiltrer som leder for denne viktige dagen.

Det forteller Eli Heyerdahl Eide, leder i Ingeborg-nettverket i en pressemelding.

– I styret og hele Ingeborg-organisasjonen er vi svært glade for å ønske Marie Christine Sanner velkommen som leder av Ingeborg Inspirasjonsdag! Vi ønsker å bygge opp Inspirasjonsdagen til en konferanse som blir en viktig møteplass for alle som er opptatt av rørbransjen og mangfold i årene som kommer. Vi har lett etter den rette personen til å ha denne viktige jobben en stund, sier Heyerdahl Eide.

– Vi ønsker å bygge et team med fantastiske rørbransjedamer rundt Christine som kan bidra til å skape en Inspirasjonsdag som folk slåss for å få være med på. Christine er akkurat den vi så etter til rollen som sjef for Inspirasjonsdagen, fortsetter Heyerdahl Eide.

Den nye lederen
Marie Christine Sanner er 51 år og er ansatt som prosjektansvarlig i VB (Varme & Bad) og har jobbet i rørbransjen i 21 år. VB er en landsdekkende rørleggerkjede med 200 rørleggerbedrifter og 1650 ansatte.

– Christine har en fantastisk energi og gjennomføringsevne, med bred erfaring, fra både å drive rørleggerfirma, lede ulike team i større prosjekter og organisere programmer og arrangementer. Og ikke minst har hun svært spennende visjoner for hvordan Ingeborg Inspirasjonsdag, men også selve nettverket, kan vokse videre, forteller Heyerdahl Eide.

– Ingeborg-nettverket har et viktig budskap og det er å få flere kvinner inn i rørbransjen, både blant utførende rørleggere men også i bransjen forøvrig, det å skape en møteplass der kvinner kan møte likesinnede kvinner er viktig i en veldig mannsdominert bransje.

– Det handler jo ikke om å «fighte» for kvinner for å fremme kvinnen, men faktisk for å fremme kompetansen kvinner besitter og å vise frem mulighetene i rørbransjen. Kvinner og menn har dessuten også ofte ulike perspektiv på utfordringer/problemstillinger og dermed løsninger, og jeg opplever at det er viktig og riktig for rørbransjen med mer balanse her, forteller Sanner.

– Inspirasjonsdagen skal bli et høydepunkt for Ingeborg – Nettverkets medlemmer. I mitt daglige virke brenner jeg for å skape de gode opplevelsene, avslutter hun.