Velkommen til Inspirasjonsdagen 2018

– #inspirer-rørbransjen

Påmeldingen til Inspirasjonsdagen 2018 19.oktober på VVS-dagene i Oslo er nå åpen.   

Vi er veldig stolte av å presentere årets program under temaet: #INSPIRER-RØRBRANSJEN.  

Vi jobber i en bransje som er veldig kjønnsdelt med betydelig endringsmuligheter, som muliggjør større mangfold og bedre rekruttering. På VVS dagene 19. oktober vil dere bli utfordret til å se mulighetene vi har som kvinner til å bidra til transformasjonen i en større sammenheng. 

 

 

Sammen skal vi løfte blikket og høre Marie Linn Havsgaard fra Chr. M. Vestrheim fortelle hvordan hun tror vi kan få flere jenter til å bli rørlegger og hvordan Morten Grongstad fra AF Gruppen vil jobbe for å bedre kjønnsbalansen via #hunspanderer, før den nye lederen for rørleggerbedriftene i RørNorge, Marianne Røiseland tenker høyt om hva jenter kan få til. Sjølveste sjefen for hele byggenæringen, Jon Sandnes, vil kanskje fortelle oss hvorfor han ble rørt av en historie om hvordan livet på en byggeplass kan oppleves av en kvinne – kan dagen gi han noen svar på hvordan Byggenæringen kan tiltrekke seg flere kvinner? Alt du får høre håper vi fører til at Line Ekroll Dyb fra INGEBORG og Norsk Rørallianse overbeviser deg om at DIN bedrift bør bli samarbeidspartner med INGEBORG – for mangeårig leder av et stort og vellykket kvinnenettverk, Anne Gretland, VET at vi er “stronger together”! Er man ikke overbevist etter alt dette så er det bare å glede seg til likestilling og diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm styrker oss i troen på at VI, damene i rørbransjen, kan gjøre en forskjell – for man kan jo lure på om rørleggerfaget er noe for kvinner når vi ser hvor få som er ute og skrur! Aller sist, men ikke minst, har vi gleden av å presentere Inspirasjonsdagens konferansier, den glade, inspirerende, litt gærne og helt fryktløse Siri Kristiansen – en dame vi digger! Tørr du virkelig å gå glipp av det her? 

En stor takk til våre partnere bedriftene i Norsk RørallianseFellesforbundetRørentreprenørene NorgeSøstrene Amundsen Rørleggerbedrift , Heidenreich  og Korsbakken som gjør det mulig for oss å tilby denne fantastiske konferanseopplevelsen!  

Ta med deg dine kvinnelige kollegaer og kom!