Anne Sødem ny økonomiansvarlig i Ingeborg-nettverket

Anne Sødem

Ingeborg-nettverket styrker «staben». – Økonomistyring ble brått en mer utfordrende oppgave nå som vi opplever at flere og flere har lyst til å bli partner med oss i Ingeborg. Derfor er det ekstra hyggelig å melde at Anne Sødem tiltrer som ansvarlig for økonomi i Ingeborg-nettverket, sier leder Eli Heyerdahl Eide.

– Vi er virkelig glade for å kunne ønske Anne Sødem velkommen som styremedlem. At Anne i tillegg har mange års erfaring som leder i en bedrift med stort fokus på kjønnsbalanse tilfører oss også kompetanse og erfaring, det får vi aldri nok av, sier Eide i en pressemelding.
– Aktiviteten i Ingeborg-nettverket har økt, og nye dører åpner seg stadig, det er en hygienefaktor for oss å ha kontroll på alt som har med penger å gjøre. Annes arbeidsgiver, og Ingeborgs Gullpartner Caverion, stiller opp med ressurser for å bidra til at økonomistyringen i Ingeborg blir godt ivaretatt. Vi er virkelig heldige som har fått Anne med på laget, forteller Eide videre.

Det nye styremedlemmet
Anne Sødem har vært HR Direktør i Caverion siden januar 2018. Hun kom fra HR-direktørstillingen i Sweco der hun var i nesten 17 år. Caverion har i dag ca. 2500 ansatte, fordelt på rundt 50 lokasjoner i Norge. Det er ca. 9 prosent kvinner i Caverion i dag.

–Det er spennende å bli kjent med Anne, og det skader jo selvfølgelig heller ikke at hun har mange års erfaring fra en annen del av bransjen – der hun har vist at endring og bedre kjønnsbalanse er mulig. Tenk for en ressurs hun er for oss når vi skal finne vår vei videre, sier Heyerdahl Eide.

– Jeg trives med å se resultater av godt arbeid, og ser at fundamentet for Ingeborg-nettverket er godt lagt. Det er over 600 medlemmer i dag, og aktiviteten i nettverket er høy. Ingeborg-nettverket er ikke bare viktig for kvinnelige rørleggere, men for hele bransjen med muligheten til å rekruttere nye håndverkere, noe som også er viktig for Norge fremover. Vi ønsker oss forbilder og rollemodeller, og dette nettverket, og måten det er drevet på, håper jeg blir et forbilde for andre som ønsker å samle krefter og få til et felles løft innenfor områder det er viktig å satse på. Samtidig blir det å fremme kvinner i rørbransjen og den kompetansen de besitter, viktig for å få tydelige rollemodeller som trekker flere kvinner til bransjen, sier Sødem